ur våra böcker

Ny kokbok: Bergenströms Bästa: Billigt och hur gott som helst

spar.oms

Bergenströms Bästa kallar vi vår nya bokserie med små behändiga kokböcker. Här samlar vi våra bästa recept, både gamla trotjänare och nya favoriter. Vi vill som vanligt försöka inspirera till vacker, god och enkel mat som passar både till vardag och fest. Tanken med det lilla bokformatet är att böckerna ska bli överkomliga i pris men ändå innehålla mycket.

När lagade du en äkta gratinerad fransk löksoppa senast? Så god och billigare än det mesta. Eller en mustig lammgryta med linser, härliga omeletter, kryddigt fried rice, fiskbiffar med citron och dill, kokoskakor eller de allra godaste bullarna ..? I den här andra boken i serien Bergenströms Bästa, finns recept och idéer till hur man kan äta riktigt gott och samtidigt hålla matkostnaderna nere.
Anna Bergenström och Fanny Bergenström har gjort flera älskade och väl använda kokböcker. Bland andra Kärlek, Oliver och Timjan, Vinterns Goda Ting och Under Valnötsträdet. Anna har även gjort klassikern Annas Mat.

 

 


 

 

 

You Might Also Like