ur våra böcker

Bergenströms Bästa: Smårätter och plock

 Smårätter och plock

En ny kokbok av Anna och Fanny Bergenström.plock-omslag2

Bergenströms Bästa kallar vi vår nya bokserie med små behändiga kokböcker. Här samlar vi våra bästa recept, både gamla trotjänare och nya favoriter. Vi vill som vanligt försöka inspirera till vacker, god och enkel mat som passar både till vardag och fest. Tanken med det lilla bokformatet är att böckerna ska bli överkomliga i pris men ändå innehålla mycket.

I den första boken i serien, samlar Anna och Fanny Bergenström sina bästa recept till smårätter av många slag. Du hittar snabbaste plocket, svenska klassiker, franska favoriter, italienska crostini, vietnamesiska vårrullar och en lång rad tapas och meze. Helt enkelt en massa idéer till läcker plock- mat som både är trevlig att laga och att bjuda på.

You Might Also Like